ETYS Serien - Og Tamburu
Vi kan tilby den vertikale og horisontale Kjøtt Trommelmaskinen vi produserer med følgende funksjoner:
Timevis produktbehandlingskapasitet fra 300 til 1 000 kg
kjølt
Skje Røring
Bevegelig produktblanding og produktutslipp
Med disse funksjonene gir maskinene våre produktet,
Marinering / Marinering
Det mørner kjøttet.
blander det
Det er som å hvile i 36 timer
Det fremskynder produksjonsprosessen
Flasket/Klar til å lage mat
Vakuum
Det muliggjør transport uten å bryte kuldekjeden.
Vår vakuum trommel er designet for å massere og mykne produkter som skinke, skulder, ribeye, sirloin osv. under vakuum. Med sin sylinderformede kropp og fiskebensstruktur på innsiden, sikrer den at produktet homogeniseres jevnt. Med sitt brede justeringsområde av automatiseringssystemet i henhold til etterspørselen, sikrer den økt ferdig produkt og den beste bindingen av proteiner til kjøttet.